Han.

Alla borde få ha nån. alla borde få ha nån som kramar en så länge och så hårt att dom där tårarna man håller på får komma ut. Alla borde få ha nån som köper kakor åt en när man är ledsen. Alla borde få ha nån som ställer upp på en, inte för att den måste utan för att den vill. Alla borde få ha någon som pussar en på pannan och säger att vi kommer att hjälpas åt, alltid. Alla borde få ha nån som förstår vad det egentligen handlar om, även när du säger annat. Alla borde få ha nån. Jag har en sån nån, och jag är så sjukt lycklig över att det är just han.

you make me

Hejhallå, skriver från sängen idag. Blev hemmadag både igår och idag då jag är helt sjukligt opigg och har nog blivit påhoppad av någon konstig bacill. Orkar ingenting och har ett sjukt tryck på huvudet som kommer och går. Kollar tempen en gång i halvtimmen känns det som men blir lika förvånad varje gång över att den är helt normal. Så förstår inte vad det är för något. Har försökt att rycka upp mig, hänga tvätt och göra saker men känns som värsta kraftansträngningen.. Samtidigt som jag är lite snorig och ont i bihålorna så känns det ändå inte som en förkylning. Riktigt konstigt. Kanske får besöka min vän Dr. Google, men som vanligt så lär jag självdagnostisera mig med både hjärnhinneinflammation och hjärntumör så det är väl lika bra att låta bli.  
 
I helgen hann jag iallafall med att julhandla med Lisa och Caroline. Vi var inte direkt ensamma, många som hade samma tanke. Men nu är jag i princip färdig med alla klappar, sååå skönt. På söndagen började jag känna mig dålig så låg i soffan och kollade på Sunes jul, med sällskap av Lisa och Lovisa. Har världens bästa lördag framför mig med världens finaste kompisgäng så vill bara bli frisk och pigg nu. Ser även ut som att jag kommer missa alla gruppass den här veckan, vilket också är sista veckan innan juluppehåll.. riktigt tråkigt. 

Följer julkalendern varje dag och har fått upp en julgran här hemma, största julfreaket.





old but i'm not that old

Har varit så sjukt seg och trött i veckan och hela huvudet har känts tjockt. Är säker på att jag haft feberdippar men såklart så kan jag ju inte få däcks i feber och sen bli frisk utan jag ska gå runt och vara sådär jobbigt halvsjuk.. Inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma från jobb eller strunta i träningen, men det har tagit emot. Hoppas på att helgen ska få mig att känna mig bättre iallafall.

Idag hade vi avslutning med gympagruppen för barn 4-5 år. Så himla mysiga och allt gick jättebra. Vi gympade och fikade tillsammans med föräldrar. Fick även avslutningspresenter , så gulligt! Efter det körde jag styrka och trots en dödande träningsvärk i axlarna så var det ett bra pass. Nu väntas världens goshelg!






 

In to it

Hallihallå! Bestämde mig den här veckan för att köra en ordentlig vecka med mat och träning då det blev så himla mycket slarv förra veckan. Men nu känns det som att jag är igång igen! Bara tråkigt att benhinnorna krånglar men efter att jag förra veckan anpassade mina två pass för att inte belasta benhinnorna så har dom fått vila lite iallafall. Ska till gymmet idag och det blir att värma upp på cykel istället för löpband, tycker det är dötrist... Igår hade jag barngympa och efter det step up som är så jäkla kul! Har ingen motivation på måndagar men är glad att jag pallrade mig iväg. Tänkte att jag snart i något inlägg ska beskriva vad jag har för barngympa och hur en träningsvecka ser ut för mig. Nu ska jag till jobbet och idag blir det skolbio!



Hello december

Igår började julkalendern, och som det julfreak jag är så kommer den följas varje dag. Och att jag nyss kom på att varje morgon kommer börja med julkalendern och ungarna på fritids gjorde min måndag mycket bättre! Vi har precis sett dagens avsnitt.

Topp 5 julkalendrar genom åren:
1. Mysteriet på greveholm
2. Sunes jul
3. Pelle svanslös
4. Tjuvarnas jul
5. När karusellerna sover 

Hädanefter, tänker jag efter

Ny vecka och bara tre jobbveckor kvar innan julledighet! Känns att det börjar närma sig. Har haft en perfekt helg i mina ögon. Fredagen tillbringades hemma i laxne med mamma, Andreas och melina. Vi åt god mat, bastade och kollade på Ariel. Resten av helgen bestod av julpyssel, innebandytittande, så mycket bättre, storhandling och middag i Flen. Efter en sån toppenhelg borde jag nu vara riktigt uppladdad för jobb men mitt huvud har nog redan gått på jullov.. Menmen, nu kör vi peppmåndag!





RSS 2.0